Bold Labels

Portal

Welkom op het Bold Labels Portal. Hier vindt u centraal alle bestanden van ons merkenportfolio zoals ordersheets, beeldmateriaal en andere relevante content. Dit materiaal is ook uitstekend te gebruiken voor uw social media. Heeft u vragen met betrekking tot content, dan kunt u contact opnemen met saro@bold-labels.com. 

Nieuwsbrief

Schrijf hieronder uzelf of uw collega's in voor de nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van nieuwe collecties, prijsupdates, beeldmateriaal en andere belangrijke communicatie met betrekking tot het merk.

Merken

* U ontvangt een email waarin u uw inschrijving moet bevestigen.

Bibliotheek
Onderstaand vindt u per merk de links naar onze beeldendatabases, deze beelden kunt u vrij gebruiken voor uw website of ter promotie van het merk op uw social media. Heeft u een specifiek beeld nodig of een afbeelding met een bepaald formaat, neem dan contact op met saro@bold-labels.com.

Bestellingen plaatsen:
In de bibliotheek vindt u ook de ordersheets. Er kan een order geplaatst worden door een email te versturen naar office@bold-labels.com met het ingevulde orderformulier, of de productcodes en aantallen door te geven. Of u belt tijdens kantooruren naar +31 0 206 265 445. 

Reparaties
Fixlogic BV is de vaste reparatiepartner van Bold Labels. Zij verzorgen alle reparaties van de merken die Bold Labels voert. Mocht u een horloge ter reparatie aan willen bieden bij Fixlogic dan kan deze verstuurd worden naar onderstaand adres.

De reparatie dient ten alle tijden voorzien te zijn van een kopie van de aankoop bon, een beschrijving van het defect en een retouradres waar het gerepareerde horloge naartoe gestuurd kan worden. Mochten er kosten aan de reparatie zitten dan zal Fixlogic contact met u opnemen.

 >> Prijslijst Reparaties

Fixlogic BV
Schuijteskade 16
1621 DE Hoorn
Nederland